Friday, October 26, 2007

How To Make A Running Shoes Cake?

Mojito cream of broccoli, pumpkin and potato

INGREDIENTS:
- For the cream of broccoli: 400 gr. broccoli, 1 cup milk, 1 tablespoon butter, extra virgin olive oil, nutmeg and salt

- For the pumpkin purée: 300 gr. pumpkin, 1 potato, 1 carrot, 1 onion, 1 leek, 1 garlic clove, water, extra virgin olive oil and salt

- For the cream of potato 2 potatoes, water and salt. - To serve: trout eggs ham

PREPARATION:
Clean and chop the vegetables to the cream of pumpkin. Put to cook in the pressure cooker with a little oil. Season and pour water to cover. Placed above the accessory and distributes steam broccoli cut into florets. Sazona y cuando empiece a cocer, coloca la tapa y deja cocer 1 minuto desde el momento en que empiece a salir el vapor.

Retira el brócoli y con una batidora eléctrica, tritura la crema de calabaza y pásala a una jarra. Pon la mantequilla, un poco de aceite, la leche y el brócoli en una cazuela. Dale un hervor, tritúrala con una batidora y colócala en una jarra. Pela las patatas, trocéalas y ponlas a cocer en una cazuela con agua y una pizca de sal. Cuando estén cocidas (15 minutos aproximadamente), tritúralas en la batidora eléctrica.

Sirve en recipientes individuales, la crema de brócoli y la de calabaza a la vez. En el centro coloca una cucharada de crema de patata y adorna con un some ham with a fried trout roe.

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